Asfalteren Lasondersingel september/oktober

Asfalteren Lasondersingel

Beste wijkbewonres, hierbij info m.b.t. de asfalteringwerkzaamheden aan de Lasondersingel. Het werk wordt 31 augustus aanbesteed, start werk naar verwachting laatste week september, uitvoeringstijd 3 weken.

Logisch lijkt, net als bij de Laaressingel, om verkeer richting Deurningerstraat over de buitenring mogelijk te laten en het verkeer richting Oldenzaalsestraat over de binnenring om te leiden via de Deurningerstraat-Molenstraat-Oldenzaalsestraat.
Dus tegen de klok in blijft dan mogelijk gedurende het werk en met de klok mee is gedurende het werk niet mogelijk. asfalteren

Tekening van het werk is als pdf-bijlage toegevoegd. (zie onder)

Naast het opnieuw asfalteren van de deklaag op een deel van de Lasondersingel gaan we met name bezig met;
    - Aanpassing singel ter hoogte van de Blijdensteinlaan. We gaan hier de verkanting aanpassen en verwachten dat deze bocht dan beter te berijden is
    - De parkeerplaatsen die nu in asfalt zijn uitgevoerd worden bestraat met klinkers

Voor aanvang van de werkzaamheden worden de bewoners geinformeerd door de aannemer en er wordt gecommuniceerd via de vaste pagina van “huis aan huis”. Projectleider van dit werk is Andre Bolt.

pdf logo  Bestekstekening SIO 64451 gemeente Enschede

pdf logo  Bestekstekening SIO 64452 gemeente Enschede

Vernieuwde Website

Sinds begin april 2017 is de website www.wijkraad-lasonder-zeggelt-boddenkamp.nl weer online. Wij doen ons best om deze vanaf nu weer up to date te houden en u als wijkbewoner weer zo veel mogelijk op de hoogte te houden van de activiteiten binnen de wijk. Dit is tevens de officiele spreekbuis van de wijkraad en de wijkbudgetcommissie. Hierdoor blijft u voortdurend op de hoogte van hun inspanningen voor de wijk en leggen zij tevens verantwoording af voor de besteding van de ter beschikbaar gestelde middelen door de gemeente.

Natuurlijk is deze site verre van toereikend voor de info behoefte die u heeft. Daarom stellen wij het op prijs wanneer u suggesties heeft voor aanvulling / verbetering van deze site. Ook kunt u informatie / artikelen aanleveren, die wanneer relevant, door de webredactie op de site zullen worden geplaatst. 

U kunt hiervoor contact opnemen met de webmaster: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

jws