Bijeenkomst straatambassadeurs 31 mei a.s.

Beste Straatambassadeurs

Het is al weer zo lang geleden dat wij elkaar gezien en gesproken hebben!
Het lijkt ons zinvol om 31 mei a.s. bij elkaar te komen en met elkaar van gedachten te wisselen over de besteding van ons wijkbudget.
Er is nog veel budget om dit jaar te besteden beschikbaar. Het zou jammer zijn wanneer er wél mooie plannen leven, maar we deze niet kennen en dus niet kunnen realiseren.
Budget dat we niet besteden, mogen we niet meer reserveren voor het volgend jaar en gaat dus terug naar de gemeente.

Graag zien we jullie: 31 mei a.s. van 20.00 tot 21.00 uur. (locatie volgt).
Bij voorkeur per ommegaande en anders vóór 24 mei a.s. een mailtje naar ons of je komt! Dit in verband met de locatie. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DE AVOND GAAT IN IEDER GEVAL DOOR!!!  -  We hopen op jullie reactie en komst!      jij maakt de buurt logo

Op de agenda in ieder geval:

· De vernieuwde website
  · Presentatie powerpoint wijkbudgetcommissie
  · Nieuwe leden voor de wijkbudgetcommissie gezocht

Hartelijke groet,
Leden van de wijkbudgetcommissie,
Ceciel Evers en Marijke Reehuis, namens het Lasonder
Joke van Bussel, namens het Boddenkamp
Ellen Swelheim en Alice Snijders, namens ’t Zeggelt.