Bijeenkomst straatambassadeurs 22 mei 2018

Dinsdagavond 22 mei 2018 werd weer de jaarlijkse bijeenkomst Straatambassadeurs Wijkraad LZB gehouden. Er was een oproep gedaan voor nieuwe straatambassadeurs vooral voor die straten waar tot nu toe nog geen ambassadeurs waren gevonden. Ook met name voor de sterke uitbreiding van de nieuwbouw Boddenkamp werden nog ambassadeurs gezocht.

Tot vreugde van de Wijkbudgetcommissie hadden een aantal aspirant ambassadeurs gehoor gegeven aan de oproep. Voor zo'n 10 ambassadeurs werd door de Wijkbudgetcommisie een powerpointpresentatie gegeven van de activiteiten die tot nu toe uit het wijkbudget zijn gefinancierd en welke plannen er nog zijn voor de toekomst. Gevraagd werd om inbreng van de straten voor nieuwe activiteiten die kunnen worden getoetst door de commissie op haalbaarheid, kosten en algemeen nut.

Het is NIET de bedoeling dat dit vervolgens door de commisie wordt uitgevoerd. Dit zal door de bewoners zelf moeten worden geïnitieerd. Wel kan de commisie hen op weg helpen en loodsen door de soms lastige regelgeving.

Het was een geslaagde avond en een aantal nieuwe ambassdeurs konden worden toegevoegd zodat de betrokkenheid van de bewoners beter kan worden vertegenwoordigd bij de Wijkraad en Budgetcommisie.

Op de agenda stonden de volgende items:

· Presentatie powerpoint wijkbudgetcommissie
           pdf logo  Presentatie Wijkbudgetcommissie gerealiseerde projecten en plannen

· Presentatie vernieude website www.wlzb.nl      jij maakt de buurt logo

· Toelichting voorzitter Wijjkraad: Rolf Egberink

· Nieuwe leden voor de wijkbudgetcommissie gezocht

Hartelijke groet,

Leden van de wijkbudgetcommissie,
Ceciel Evers en Marijke Reehuis, namens het Lasonder
Joke van Bussel, namens het Boddenkamp
Alice Snijders, namens ’t Zeggelt.